avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Aș dorii să știu dacă in urma succesiunii după ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Aș dorii să știu dacă in urma succesiunii după decesul tatălui,chiar ...

Aș dorii să știu dacă in urma succesiunii după decesul tatălui,chiar dacă notarul a specificat in certificatul de moștenitor că moștenitorii se obligă sa facă toate demersurile necesare in vederea intabulării in Cartea Funciară. Este obligatoriu să fac intabularea? Sau aceasta se face doar atunci cand se vinde/donează/etc?
Ultima modificare: Marți, 2 Martie 2021
Karakarla, utilizator
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 16:41, 2 Martie 2021
Veti avea nevoie de ea doar cand veti instraina bunul sau cand veti dori sa incheiati un contract de ipoteca. Totusi, este recomandabil sa intabulati dreptul de proprietate cat mai curand.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru si intabulare Karakarla Karakarla Buna seara.. Nu stiu daca am nimerit unde trebuie dar as dorii o informatie. In urma decesului tatălui, s-a făcut succesiunea in anul 2014. Este ... (vezi toată discuția)
Intabulare dupa succesiune Aurelia Butiurca Aurelia Butiurca In anul 2010 s-a facut succesiunea in urma decesului tatalui meu. Mentionez ca in apartament locuia mama, fratele meu, sotia acestuia si cei doi copii ai lor. ... (vezi toată discuția)
Apartament in indiviziune dariad dariad Situatia este urmatoarea: eu si fratele meu mostenim in indiviziune un apartament cumparat acum 10 ani de tatal nostru. La sfarsitul Certificatului de ... (vezi toată discuția)