avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua! Cum as putea radia din circulatie un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua! Cum as putea radia din circulatie un autoturism? ...

Bună ziua! Cum as putea radia din circulatie un autoturism? Acesta este al fiicei mele, este înscris în România, pe numele ei de fata. Între timp s-a căsătorit, locuiește în Germania, mașina fiind încă în acte tot pe numele ei de fată. Vreau sa folosesc acest automobil pentru programul Rabla, sa îl radiez din circulație și sa folosesc voucerul pentru achiziționarea unuia nou, prin acest program. Ma puteți ajuta în această privința? Fata nu poate veni în țară din cauza restricțiilor impuse de starea de Covit19. Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:37, 3 Martie 2021
Pentru solutionare este necesar sa verficati lista dealerilor inscrisi in programul rabla
Ulterior predati vehiculul la ioperator economic specializat care va elibera document justificativ in baza caruia veti putea solicita la autoritatea fiscala teritoriala radierea auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere fiscala a unui autovehicul radiat din circulatie la cerere gaskoe gaskoe Bun gasit Am radiat din circulatie, la cerere, un aututurism personal (marca Trabant) care nu a mai circulat pe drumurile publice de cca 10 ani, fiind ... (vezi toată discuția)
Radiere auto Mokocici Mokocici Buna ziua! Intrebarea mea este urmatoarea: pot radia autoturismul mamei mele,care a decedat,fara a fi nevoie de succesiune? Mentionez ca singurii mostenitori ... (vezi toată discuția)
Radierea unui autoturism din circulatie - conditii, documente necesare Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Accesand link-ul de mai jos puteti citi articolul \"Cum se radiaza un autoturism - Ghid practic\", articol scris de redactorul Avocatnet.ro Roxana ... (vezi toată discuția)