avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Salut, I-am facut la o persoana buletin pe adresa la ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Salut, I-am facut la o persoana buletin pe adresa la care stau ...

Salut,
Am luat o persoana in spatiu si i-am facut buletin pe adresa care stau eu,ce as putea face daca vrea sa locuiasca la adresa din buletin?
Ultima modificare: Marți, 2 Martie 2021
Titu08, utilizator
Nu puteti face nimic, pentru ca domiciliul sau este la adresa la care locuiti. Cartea de identitate este valabila 10 ani, timp in care are dreptul sa stea la adresa de domiciliu. Nu puteti sa il evacuati decat cu hotarare judecatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare in spatiu - riscuri, consecinte noidoi noidoi Buna ziua. As dori, daca se poate, sa ma ajutati cu niste raspunsuri. In cazul in care cineva isi face buletin pe o adresa a mea (deci, iau acea persoana in ... (vezi toată discuția)
Adresa de domiciliu BCF BCF Buna ziua Am o nelamurire, sper sa ma puteti ajuta. Sunt divortata de 2 luni. Partaj pe bunurile comune inca nu am facut. Fostul meu sot are trecuta pe ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu mih_v mih_v Daca am luat pe cineva in spatiu in ap. pe care sunt proprietar si acum are carte de identitate pe 10 ani, pot sa imi retrag acordul de a locui in spatiul meu ... (vezi toată discuția)