avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara,tata a decedat ,am făcut succesiunea,avea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara,tata a decedat ,am făcut succesiunea,avea o casa ...

Bună seara,tata a decedat ,am făcut succesiunea,avea o casa care nu era declarata la taxe și impozite că fiind cu etaj in moștenire fiind o casă doar cu 4 camere neetajata ,am făcut moștenirea așa apoi am făcut măsurători am inscris- o la taxe am platit impozit pe toata suprafata (adica parter + etaj)pentru casa existența și m-am dus la notar pentru un supliment la moștenire.Raspunsul Dnei notar este că nu se poate să-mi elibereze suplimentul
Cel mai recent răspuns: preda rozalia , utilizator 15:34, 3 Martie 2021
Păi nu va poate face pentru că nu aveti acte pentru etaj.
Ati construit etajul și ați extins locuința initiala fără autorizație.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supliment succesiune pentru extensie constructie VectorC VectorC Buna ziua. Sunt mostenitorul unei case de vacanta care a apartinut parintilor mei, ambii decedati. Casa a fost construita in 1994 si extinsa in 1998 fara ... (vezi toată discuția)
Acte cercetasa cercetasa am un balcon la parterul unui bloc. am proiect doar pe partea care au toti locatarii de la etaj. locuind la parter am mai facut la o camera deci in ... (vezi toată discuția)
Dovada investitie in casa parintilor Daniel33 Daniel33 buna ziua mama mea detine o casa pe care am reparat o si extins o eu. decizia a fost luata in comun in familie, dar cum se zice paza buna trece primejdia ... (vezi toată discuția)