avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura administrativa As dori sa știu dacă cu o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura administrativa As dori sa știu dacă cu o procura obținută ...

Procura administrativa
As dorii sa știu dacă cu o procura obținută de la un cabinet notarial as putea sa fiu împuternicit de al reprezenta pe tatăl meu, care este bolnav la pat și nu se mai poate deplasa,la depunere dosar Apia, la banca și la alte instituții. Și aceasta procura cât are valabilitate și cât ar costa la un cabinet notarial. Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 08:45, 3 Martie 2021
Da, puteti obtine o procura in acest sens, incercati sa gasiti un notar public dispus sa se deplaseze la tatal dvs daca acesta nu poate ajunge la birou notarial. Costul este de aproximativ 100 de lei (ramane de vazut cat costa in plus deplasarea). Daca in procura nu se specifica un termen de valabilitate, ea este valabila 3 ani. Puteti specifica orice termen de valabilitate doriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana handicap grav - asistență notariala anca@qui anca@qui Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru urmatoarea situatie: matusa mea (sora geamana tata) , varsta 75 ani, incadrata cu grad de handicap grav, ... (vezi toată discuția)
Intrebare lucyfer lucyfer Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti cum se poate obtine o procura-imputernicire,prin care sa pot efectua tranzactii,vanzari-cumparari si alte operatiuni in ... (vezi toată discuția)
Cum pot imputernici o alta persoana fizica/juridica sa ma reprezinte in relatia cu diverse institutii (banca, primarie, societate de asigurari, etc)? verma verma Buna ziua, as dori sa stiu daca se poate si care ar fi pasii necesari pentru a imputernici o alta persoana fizica/juridica sa ma reprezinta in relatia cu ... (vezi toată discuția)