avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Legal, te poate obliga cineva sa faci testarea covid ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Legal, te poate obliga cineva sa faci testarea covid inainte ...

Legal, te poate obliga cineva sa faci testarea covid inainte de o procedura medicala daca nu ai simptome si nu doresti acest lucru, neavand contact cu alte persoane timp de 3-4 saptamani, iar cand a existat contact, a fost la 1,5 m distanta si cu masca?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:12, 7 Aprilie 2021
daca nu doresti, nu doresti nici procedura.
Cred ca va dati seama ca nu isi asuma nimeni un risc ca nu vreti dvs sau altcineva sa va testati.
Va referiți la firma sau la stat?
Daca firma la care lucrați vă cere testarea, ce aveți de pierdut dacă va testați`?
Este o clinica medicala care doreste abuziv, sa mai castige niste bani. Deci bani am de pierdut, 300 Ron la fiecare 2 saptamani.

Dapix a scris:

Daca firma la care lucrați vă cere testarea, ce aveți de pierdut dacă va testați`?

La o clinica medicala care refuza o procedura minora, impunand test covid, care insa nu a oferit documente in vederea consimtamantului acestui fapt.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Va referiți la firma sau la stat?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, o sa adresez mai multe intrebari legate cam de acceasi ... sole_io sole_io Buna ziua, o sa adresez mai multe intrebari legate cam de acceasi situatie certificatul verde. acum 10 zile avand simtome specifice infectarii ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața! aș dori opinie juridică cu privire la conditionarea ... dancielo77 dancielo77 Bună dimineața! Aș dori opinie juridică cu privire la conditionarea efectuării unui act medical de plata și efectuarea testului Covid19. Mai precis o ... (vezi toată discuția)
Exista un membru al familiei(sotia) confirmata co vid, toti ceilalti ... danielpredaionut danielpredaionut Exista un membru al familiei(sotia) confirmata CO VID, toti ceilalti membri si persoana confirmata sunt plasati in izolare la domiciliu pentru 14 zile. In a ... (vezi toată discuția)