avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dauna autoturism parcat Buna ziua , as dori sa cer o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dauna autoturism parcat Buna ziua , as dori sa cer o părere ...

Dauna autoturism parcat
Buna ziua ,
as dori sa cer o părere despre avarierea cu intenție a unui autoturism parcat în dreptul curții ,de către un vecin beat menționez ca acesta se certa cu mama lui ,a urcat în autoturism pleacă 40 -50m in fata după care pune masina pe mers înapoi și vine cu viteza direct în masina mea ,eu eram în casa și striga un vecin sa vin ,masina mea a ricoșat înapoi 7 m,dacă erau copii pe trotuar azi vorbeam de o tragedie .Precizez ca am sunat la 112 ni s-a comunicat ca legislația nu prevede sa vina vreun echipaj de politie în acest caz dar i-am precizat ca omul este foarte beat .Ulterior a fost la politie a dat declarații și ne-au spus ca ne suna ,nu ne-a sunat nimeni am fost după doua zile sa intreb și pe hol era individul care completa și el declarația ,l-am întrebat de ce a recurs la acest gest și râdea ca prostul și ma intreba pe mine dacă am asigurare.
Precizez ca după o săptămână și jumătate m-a sunat un comisar șef sa vin eu și martorul sa dam declaratie pentru ca individul a fost ridicat și dus la politie.Mi s-a spus ca voi fi sunata pentru ca eu am întrebat cine îmi repara masina . Nu m-a sunat nimeni ,am fost la politie după cinci zile ,usa inchisa .Am sunat agentul mi-a spus ca este în misiune și ma suna,nu a sunat nimeni,am sunat după trei zile comisarul șef și incerca sa le ia apărarea colegilor a spus ca o sa ma sune ,nimic. Eu doar vreau sa știu cine ma despăgubește in acest caz .Menționez ca am intrat pe internet și a găsit ca acest individ nu avea asigurare RCA de doi ani și permisul anulat de doi ani .Politia știa pentru a mai fost prins conducând fără permis și sub influența alcoolului,am găsit o groaza de dosare penale ,cu suspendare .Acum este în arest preventiv 30 zile
Eu totuși vreau sa intreb in acest caz cine îmi plătește reparația mașinii, și vreau sa mai știu dacă Politia ar fi trebuit sa -i ia plăcuțele mașinii respectiv și talonul poate și masina ,pentru ca omul circula zilnic cu masina ,nici numa gândeam ca nu are permis .
Cu respect
Mulțumesc anticipat










Cel mai recent răspuns: Evamar , utilizator 16:04, 3 Martie 2021
Daca vinovatul nu detine polita rca valabila va trebui sa va indreptati cu pretentii catre BAAR./FPVS la dresa secretariat@baar.ro.Intrati pe site si descarcati formularul pentru deschidere dosar de dauna
Mulțumesc frumos pentru ajutor, dar dacă cei de la Politie nu ne-au dat nimic decât autorizație de reparații, nici un proces verbal sau copie după declarație este în regula ,noi am adus la politie și filmarea in care se vede totul foarte clar .Dar ei nimic , ne ignora total prin acest comportament .Pot depune dosarul de dauna doar cu autorizația de reparatie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rca expirat-vinovat alos alos Buna Ziua, Am avut un mic accident, neacordare de prioritate, in care am fost implicat.Din pacate aveam RCA-ul expirat de cateva zile. Am recunoscut ... (vezi toată discuția)
Refuz plata casco Parazitu Parazitu Buna ziua, saptamana trecuta am avut un incident in trafic: am lovit un caine, iar dupa impact m\'am panicat si am tras de volan, intrand intr\'un autoturism ... (vezi toată discuția)
Accident cu avarii - 2 autoturisme simgi simgi Buna ziua, Pe 3 Feb, anul curent, am oprit la o trecere de pietoni, 2 persoane fiin angajate in trecere, din spate o dubita W, m-a lovit. Ambele masini au ... (vezi toată discuția)