avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Ce acte sunt necesare pentru ANAF la schimbarea ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Ce acte sunt necesare pentru ANAF la schimbarea presedintelui?

Sunt presedintele unei asociatii sportive din 2008, fara personalitate juridica. Nu am avut activitate in toti acesti ani, doar am depus la ANAF D101 si Dl _S1046. Eu am ajuns la o anumita varsta si am depus demisia din aceasta functie. Demisia a fost aprobata de membrii asociatiei si de Consiliul local, care a desemnat un alt presedinte. Ce acte sunt necesare pentru ANAF, de schimbarea produsa ? Multumesc ! Cu stima ,Stefanescu St.
Ultima modificare: Joi, 4 Martie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 23:45, 21 Aprilie 2021
Astfel de modificare la o asociatie sportiva nu se anunta la anaf.
Se solicita, prin cerere la Judecatorie, inregistrarea in Registrul Asociatiilor si fundatiilor a Hotararii AG si PV. Judecatoria emite o Incheiere pe care o va trimite si la ANAF, spre informare.
nu au ce solicita la Judecatorie, ca a precizat expres ca e asociatie fara personalitate juridica, deci nu este inscrisa la judecatorie !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare asociatie sportiva vasilejok vasilejok Buna ziua!Sunt presedintele unei asociatii sportive si doresc sa o desfiintez si sa o radiez de la ANAF..Am fost la judecatorie si nu mi-au dat niciun fel de ... (vezi toată discuția)
Schimbare conducere si sediu aurelianene77 aurelianene77 Intr-o asociatie sportiva a fost schimbata conducerea datorita incompatibilitatii sau demisiei unor membri....cum procedeaza acum noul presedinte ales, ce pasi ... (vezi toată discuția)
Demisie presedinte si renuntare la calitatea de membru ong ZLOTACRISTINA ZLOTACRISTINA Bună dimineața, doresc să știu care sunt pașii prin care președintele unui ONG renunțăla calitatea de președinte precum și cea de membru, pe de o ... (vezi toată discuția)