avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Înființare Laborator de analize medicale din fonduri ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Înființare Laborator de analize medicale din fonduri nerambursabile

Buna ziua!

Aș dori câteva informații cu privire la înființarea unui Laborator de analize medicale în mediul rural cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile, întrucât în zona de interes nu există, iar locuitorii merg la zeci de km distanță pentru efectuarea analizelor uzuale.
Multumesc !

Alte discuții în legătură

Laborator analize medicale cu fonduri nerambursabile iulia pinzaru iulia pinzaru Buna ziua, as dori cateva informatii referitoare la infiintarea unui laborator de analize medicale, cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile, intr-o ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile Eugenia1970 Eugenia1970 Buna ziua, as dori sa stiu daca un cabinet de stomatologie poate accesa fonduri europene nerambursabile necesare pt a trata persoane defavorizate ( copii din ... (vezi toată discuția)
Pot sa-mi deschid un laborator de analize medicale cristiana@cristina cristiana@cristina Buna ziua, am diploma de chimist, si trei ani de experienta pe acest post. pot sa-mi deschid un cabinet de analize medicale in mediu rural, pe fonduri ... (vezi toată discuția)