avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... pot sa-mi deschid un laborator de analize medicale
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

pot sa-mi deschid un laborator de analize medicale

Buna ziua,

am diploma de chimist, si trei ani de experienta pe acest post. pot sa-mi deschid un cabinet de analize medicale in mediu rural, pe fonduri nerambursabile?
Cel mai recent răspuns: Holda Finance , Consultant credite si finantari 21:13, 9 Februarie 2010
da
este eligibila pentru fonduri nerambursabile activitatea ce doriti sa o desfasurati in mediul rural
Multumesc frumos, dar imi trebuie si un medic de laborator? sau este suficient ca eu detin o diploma de chimist? Imi trebuie cumva diploma de libera practica data de obbrc?ordinul chimstilor din cadrul sanatatii?
Raspunsul pentru aceste intrebari nu are legatura cu fondurile europene. Ca sa obtineti finantarea, trebuie sa puteti sa va desfasurati activitatea in conditiile legii. Prin urmare, nu exista impuneri speciale pentru a primi fonduri europene, dar nici derogari de la normele impuse pentru celelalte cabinete.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înfiinþare laborator de analize medicale gheorghedragos gheorghedragos Bună ziua, dacă înfiinţez un cabinet de liberă practică pentru servicii conexe actului medical în mediul rural, fără personalitate juridică, pot ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile Eugenia1970 Eugenia1970 Buna ziua, as dori sa stiu daca un cabinet de stomatologie poate accesa fonduri europene nerambursabile necesare pt a trata persoane defavorizate ( copii din ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru laborator de cofetarie-patiserie Adrian_Mailat Adrian_Mailat Buna ziua, As dori sa infiintez un laborator de cofetarie, am studii aferente si experienta in acest domeniu . Mentionez ca detin o proprietate(casa) la ... (vezi toată discuția)