avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata unei lucrari se face in 3 ani. Contravaloarea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata unei lucrari se face in 3 ani. Contravaloarea unei lucrari ...

Plata unei lucrari se face in 3 ani.

Contravaloarea unei lucrari se va plati in rate 3 ani. La valoarea reala a lucrari de cca 50.000 lei in contract s-a trecut ca trebuie platita in rate lunare ,in 3 ani , valoarea totala de 85.000 lei., deci o dobanda de cca 30 % anual. Nu cred ca o firma poate pune si incasa dobanda, caci in definitiv este dobanda . Este corect ?? Daca nu ce se poate face de ceilalti locatari ??
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 10:20, 20 Martie 2021
Solicitati oficial presedintelui de asociatie sa prezinte documentele jusificative pentru suma comunicata de recuperat
Devizul lucrari este umflat, valoarea pieselor este marit cu peste 50 %, deci si manopera. Deci suma devizului este mai mare cu cca 50 % iar aceasta suma se va plati in rate lunare egale timp de 36 luni. Asa este prevazut si in contract, nu spune nimic de vreo dobanda pentru ca se plateste in rate.
Are cineva vreo parere, este legal sau nu ???
Atunci platiti integral suma de 50000 lei nu in rate pe 3 ani daca e mai convenabil asa..Socotiti si vedeti cum e mai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire asigurare 50% Ellarm18 Ellarm18 Buna seara! Am avut un accident, s a stabilit ca este culpa comuna, cei de la asigurare mi au oferit despagubire de 50% si m au pus sa aleg un service dintr o ... (vezi toată discuția)
Despagubire asigurare rca stefan-dinca stefan-dinca Buna ziua! In luna Noiembrie am avut un accident de masina. Neavand Casco, am bagat masina pe RCA-ul celui care m-a lovit. Masina a fost bagata in service, ... (vezi toată discuția)
Rca jenicaprod jenicaprod In cat timp, o societate de asigurari trebuie sa-ti dea un raspuns privind acceptul (ne acceptul) la plata daunelor rezultate in urma unui accident de ... (vezi toată discuția)