avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Reactivare firma cu datorii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Reactivare firma cu datorii

Va rog un raspuns: am preluat de la o cunostinta in 2018 o societate cu datorii la stat (vechi din 2014-2016, declarata in 2019 inactiva (sediu social expirat+ cateva declaratii nedepuse) se poate reactiva fara sa ni se solicite plata datoriilor pentru reactivare? Urma sa mai preluam tot de la el o alta firma cu un important stoc de marfa si fara datorii ca sa contrabalaseze firma cu datorii, pe care doream sa le esalonam si sa le platim, dar acum nu mai putem prelua firma curata, avand inscris in cazierul fiscal firma inactiva. Cum credeti ca putem solutiona?
Ultima modificare: Joi, 4 Martie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Firma inactiva - costuri reactivare-achizitionare maladog maladog As dori sa achizitionez o firma a unui prieten dar firma este inactiva din mai 2011. Firma a infintat-o in 2010 dar dupa ce si-a ridicat actele de infintare ... (vezi toată discuția)
Reactivare fiscala societate comerciala cu datorii Octav_ Octav_ Se poate reactiva fiscal o societate comerciala cu datorii de 10.000 lei la anaf, in conditiile esalonarii datoriei? La registrul comertului am reactivat firma ... (vezi toată discuția)
Afacere in impas, firma veche declarata inactiva, salvare cu firma noua? silviu2403 silviu2403 Buna ziua, Am o firma de 6 ani, pana anul acesta nu am avut probleme semnificative cu afacerea si firma. In octombrie am fost declarat inactiv pentru ... (vezi toată discuția)