avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma inactiva - costuri reactivare-achizitionare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma inactiva - costuri reactivare-achizitionare

As dori sa achizitionez o firma a unui prieten dar firma este inactiva din mai 2011. Firma a infintat-o in 2010 dar dupa ce si-a ridicat actele de infintare nici macar nu a facut stampilele sau contul bancar, nu a depus nici o declaratie la finante iar contractul pentru sediu social este expirat. Cat ar costa reactivarea firmei?
Ultima modificare: Miercuri, 20 Martie 2013
maladog, utilizator
Cel mai recent răspuns: maladog , utilizator 21:54, 3 Aprilie 2013
Va sfatuiesc sa infiintati o societate noua .
Pentru societatea inactiva, trebuie sa depuneti toate declaratiile nedepuse in termen si sa platiti amenzile aferente .
dar se pate sa isi esaloneze datoriile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reactivare firma cu datorii roby2013 roby2013 Va rog un raspuns: am preluat de la o cunostinta in 2018 o societate cu datorii la stat (vechi din 2014-2016, declarata in 2019 inactiva (sediu social ... (vezi toată discuția)
Tva societate inactiva Vasile Gina Vasile Gina Buna ziua, Am o societate care a fost declarata inactiva. Cum inregistrez in contabilitate TVA -dedus si cel colectat. Le inchid pe ambele prin 4423? Am ... (vezi toată discuția)
Reactivare fiscala societate comerciala cu datorii Octav_ Octav_ Se poate reactiva fiscal o societate comerciala cu datorii de 10.000 lei la anaf, in conditiile esalonarii datoriei? La registrul comertului am reactivat firma ... (vezi toată discuția)