avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua! In urma nerespectarii contractului cu ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua! In urma nerespectarii contractului cu Telekom, am ...

Buna ziua! In urma nerespectarii contractului cu Telekom, am fost data in jdecata pentru recuperarea prejudiciului. Ce se poate face in aceasta privinta? Multumesc frumos
Sa mergeți.la av pt o consultație pt ca acesta să va formuleze apararile printr-,o întâmpinare etc.Aveti si varianta in care recunoașteți pretențiile reclsmantului si nu o sa fiti obligat la plata cheltuielilor de judecată.
Ultima modificare: Joi, 4 Martie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna juridic actiune in pretentii? Sever Simion Sever Simion Buna ziua, Va rog sa imi spuneti ce inseamna ca am fost dat in judecata pentru Pretentii? Ce poate fi asta? 1. Poate fi vorba de cheltuieli de judecata ... (vezi toată discuția)
Despăgubire Adrian Musat Adrian Musat Engie Argeș îmi solicita plata sumei de 9600 lei pentru 3 zgarieturi sesizate pe contorul inlocuit,in urma expertizării metrologice la care am ... (vezi toată discuția)
Dauna auto fara rca, actiune in instanta quze quze Buna seara, Acum cca 3 ani am lovit un auto din care au rezultat doar daune materiale. In aceea zi, nu aveam RCA valabil. Pagubitul avea Casco la o firma de ... (vezi toată discuția)