avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! Am și eu o problema care sta așa... Anul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! Am și eu o problema care sta așa... Anul trecut ...

Bună ziua! Am și eu o problema care sta așa... Anul trecut în luna iulie am luat cu chirie o casă, am făcut o hârtie de mână deoarece proprietarul nu a vrut legal, a spus ca dacă facem la notar trebuie plătite taxe..etc atunci am plătit chiria în avans pe termen de 8 luni plus 2 luni garanție ceea ce este trecuta în contractul de mână.. Acum după 6 luni a apărut un domn care susține că locuința este al lui (A arătat o copie Cf) și să îi plătim chiria din luna ianuarie. Eu am refuzat, deoarece este plătită inclusiv februarie. Dansul a vrut sa părăsim locuința și pentru ca am refuzat deoarece am copii mici, a depus plângere penala la politie pentru violare de domiciliu.
Întrebarea mea este ce pot face? Sau dacă o sa am probleme... Azi mi-a venit hartie de la executor judecatoresc sa parasesc locuința in termen de 5 zile
Am uitat sa specific dânșii se cunos,au avut probleme în trecut tot ceva legat de locuință dar au fost complici.

Alte discuții în legătură

Problema juridica. bună ziua! am și eu o problema care sta așa... anul trecut ... Brigitta33 Brigitta33 Bună ziua! Am și eu o problema care sta așa... Anul trecut în luna iulie am luat cu chirie o casă, am făcut o hârtie de mână deoarece proprietarul nu ... (vezi toată discuția)
Chiriași fără contract dați afară de proprietar. ce pot face ca să-și recupereze lucrurile din apartament? Tarmac florentina Tarmac florentina Am fost mintita de proprietara la care stau timp de 6 luni de zile ca o sa mi faca contract....primele 3 luni a venit cu pretextul ca nu poate sa mi faca ... (vezi toată discuția)
Chiriaș plângere penală pentru violare domiciliu Himmel Himmel Bună ziua, Mama mea a dat în chirie grsoniera unde am și eu adresa din buletin. O familie cu 2 copii, aceste persoane nu au plătit chiria și de vreo 6 ... (vezi toată discuția)