avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... conventie somaj -persoane peste 45 de ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

conventie somaj -persoane peste 45 de ani

conventie somaj -persoane peste 45 de ani

buna ziua!
societatea "alfa" administrata de dl. IONESCU, si-a incetat activitatea , intre timp dl IONESCU si-a deschis o noua societate "omega"....poate sa angajeze fostii salariati pe noua societate si sa beneficieze de subventia de la somaj ( salariatii au toti peste 46 de ani)
multumes frumos pentru ajutor!

Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Martie 2021
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:29, 5 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate sa angajeze fostii salariati pe noua societate ....va beneficia de subventie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie somaj mirelatene mirelatene O persoana care are peste 45 de ani si a fost angajata de o firma cu conventie pentru subventii la somaj timp de 5 luni dupa care a plecat la demisie ,poate fi ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.am o întrebare,se pot plăti salariile din construcții ... gheniga gheniga Bună ziua.Am o întrebare,se pot plăti salariile din construcții din convenția de la șomaj.Ma contrazic cu o persoana,eu zic ca trebuie plătit din ... (vezi toată discuția)
Angajare somer peste 45 ani violeta54 violeta54 Buna ziua Vreau sa angajez un somer peste 45 ani si beneficiez de subventii din partea. statului. Cautand sa ma informez am gasit Legea 250/2013 prin care ... (vezi toată discuția)