avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare sau corectie in Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare sau corectie in Revisal

Buna ziua! Dc in luna martie am constatat ca am omis operarea in Revisal a unei modificari de salariu de la 01 ianuarie, salariatul trecand la urmatoarea gradatie de vechime, cu ce data fac modificarea salariului, cu data de 1 ianuarie sau 1 martie? Si ce fel de operatie este, modificare ctr sau corectie? Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 5 Martie 2021
mariada2002, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:20, 5 Martie 2021
Cu data de 01.01. se face modificarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca lyly64 lyly64 Buna ziua, Va rog, am dat decizia cu data de 01.01.208, cu majorare sal. cu 25%, si ulterior am dat o alta decizie tot cu 17.01. cu aplicabilitate de la ... (vezi toată discuția)
Modificare salariu in perioada detasarii grigoreelenacristina grigoreelenacristina Buna ziua, Cum procedez in aceasta situatie: am un salariat care in perioada 01.12.2017 - 25.02.2018 a fost detasat la in Italia la o alta entitate din ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am o problema mare,pe data de 30.01.2023 am trimis ... gazdatunde gazdatunde Bună ziua! Am o problema mare,pe data de 30.01.2023 am trimis modificarea salariului in Revisal, pe data de 31.01,modificarea functiei,dar am gresit data ... (vezi toată discuția)