avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare salariu in perioada detasarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare salariu in perioada detasarii

Buna ziua,

Cum procedez in aceasta situatie: am un salariat care in perioada 01.12.2017 - 25.02.2018 a fost detasat la in Italia la o alta entitate din cadrul companiei .Dupa cum bine stiti, cu 01 ianuarie s-a modificat legislatia privind salarizarea. La nivelul companiei s-a decis majorarea salariilor cu 20% , dar pt persoana detasata nu am putut sa operez in Revisal majorarea si nici acum nu imi permite sa fac modificarea salariului cu 01.01.2018
Cum procedez in acest caz?

Astept urgent raspunsul dvs.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:54, 14 Martie 2018
Ati operat incetarea detasarii la 25.02.2018 ?
Da, si apoi am incercat sa operez actul aditional! Dar programul nu imi permite sa fac modificarea, imi afiseaza mesajul ca nu pot face modificarea in timpul detasarii
Se va opera majorarea cu data de 25.02.2018, întrucât la acea data a incetat detașarea
Ok, dar salariu lui a fost modificat cu 01.01 !!!!! salariul lui a fost modificat conform noii legislatii! cum procedez in cazul salarizarii?
O varianta ar fi : incetarea detasarii la 01.01., modificarea salariului, apoi efectuata din nou detasarea pana la 25.02..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare salariu angajat detasat andreijianu andreijianu As vrea sa va intreb cum anume pot modifica salariul unui angajat detasat pe o perioada de 1 an? Am inteles ca se poate face o modificare a contractului insa ... (vezi toată discuția)
Modificare salariul minim brut pe tara garantat in plata in cazul unui detasat Bubinubi Bubinubi Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am cativa salariati detasati la o alta societate cu salarii sub minimul brut pe tara cu 01.01.2015 ... (vezi toată discuția)
Detasare suciugeorgeta suciugeorgeta Buna ziua .....am un salariat detasat la alta firma pana in data de 18.06.2016(a fost facuta pe un an) .....cum se procedeaza in cazul in care se doreste ... (vezi toată discuția)