avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati cu indrumari. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati cu indrumari. Cum procedez ...

Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati cu indrumari. Cum procedez pentru a deveni unic proprietar al imobilului si terenului aferent, mostenire dupa parinti, in cote egale cu ceilalti trei frati ai mei? Obiectul mostenirii este in alta localitate, diferita de domiciliile noastre. In viata suntem trei frati, al 4- lea a decedat luna trecuta. Am primit toti acte mostenitor pe casa si teren. Dupa fratele decedat mostenitorii directi sunt sotia si 4 copii. Mie mi-au promis fratii mei (inclusiv cel decedat) verbal, ca imi dau partea lor pentru a fi proprietar unic. Acum vreau sa vand obiectul mostenirii. Cum procedez? Mentionez ca suntem in varsta toti (mai putin copiii fratelui decedat), locuim in judete diferite, nu avem pe cineva care sa ne transporte cu auto si ca atare va rog sa ma ajutati cu variante rapide di care se rezolva cu foarte putina miscare. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Monica R , utilizator 20:50, 6 Martie 2021
Va multumesc foarte mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiuni titi marina titi marina Va salut cu respect. Revin cu o intrebare la care, deocamdata, nu gasesc raspunsul cert. Am fost patru frati. Dupa decesul tatalui si mamei noastre, nu am ... (vezi toată discuția)
Moștenire Rzsolt Rzsolt Bună ziua. Intrebarea este pentru părinții mei. Părinții mei locuiesc de 25 de ani la casa părintească. Fratii tatălui acum vor să ceară partea lor. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! este vorba despre o mostenire: se doreste succesiunea ... stefimit stefimit Buna ziua! Este vorba despre o mostenire: Se doreste succesiunea dupa parintii decedati.Am fost 4 frati 1.Tatal decedat in urma cu 10 ani . Nu s-a efectuat ... (vezi toată discuția)