avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nerespectarea unei hotarari judecatoresti. Buna ziua, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nerespectarea unei hotarari judecatoresti. Buna ziua, in urma unui proces pe fond funciar, am castigat drepturile ...

Buna ziua, in urma unui proces pe fond funciar, am castigat drepturile legale, persoana care a ocupat abuziv terenul pana atunci insa, refuza sa recunoasca sentinta si prin comportament vehement si amenintator declarand ca nu va recunoaste niciodata acea hotarare, comportamentul lui amenintator fiind aratat si la data cercetarilor de catre politie. Au urmat un proces pentru "nerespectarea hitararii judecatoresti", instanta clementa l-a amendat, a urmat un alt proces tot pengru aceiasi fapt insa rezuoltata cu cu clementa instantei si ... desi prin instanta al-a cp0ndamat la cateva luni inchisoare, curtea de apel a desfiinta hotararea aplicand amenda. Si la ora actuala, persoana respectiva ocupe abuziv terenul desi i-a fost pus in vedere prin fiecare decizie sa lase proprietarul sa intre iun drepturile legale. Intrebarea este, ce se poate face, o noua plangere la politie, parchet ... .Multumesc anticipat pentru o indrumare utila.
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 15:23, 7 Martie 2021
Executare silita.
Multumesc pentru raspuns dar, cred ca plangerea pentru tulburare de posesie respectiv nerespectarea hotararii judecatoresti ar fi mai nimerita.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă vreți să mai așteptați ani de zile atunci procedati cum credeti dvs deși varianta cea mai simpla este executarea silită..
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca aveti o viata lunga lipsita de griji, mergeti pe varianta penala....:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare de hotarare judecatoreasca ilie65 ilie65 Buna ziua in urma unui proces pe un teren am pierdut in instanta o parte din acest teren.Cel care a castigat nu a respectat hotararea judecatoreasca si pe o ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor Cristinica84 Cristinica84 Am inaintat divort,copilul mi-a fost incredintat prin ordonanta presedentiala ,hotararea a ramas definitiva.,el mi-furat copilul si nu ma lasa sa-l vad,ma ... (vezi toată discuția)
Tulburarea de posesie ,ocuparea unui teren fara acceptul propietarului ... cristiancsv cristiancsv Tulburarea de posesie ,ocuparea unui teren fara acceptul propietarului ,folosirea acelui teren si refuzul de al elibera ,,este caz penal sau civil ?? Ocuparea ... (vezi toată discuția)