avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua asa dori un raspuns la o intrebare _daca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua asa dori un raspuns la o intrebare _daca sunt chirias ...

buna ziua asa dori un raspuns la o intrebare _daca sunt chirias intr0un imobil fara contract dar am dovada platii in ultimile 8 luni ca am platit chiria prin cont bancar la ce riscuri pot fi supusa daca in continuare nu am contract ?Imi poate cere s aplec oricxand sau in 30 d ezile ,il pot da in judecata daca incearca s ama intimideze ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: exonerata , utilizator 11:13, 8 Martie 2021
Drepturile chiriașului fără contract
[ link extern ]
acolo e scris mai mult depre drepturi si obligatii cand exista contract ,multumesc ci nu raspunsul la intrebarea mea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu fostii chiriasi, amenintari ContSters311646 ContSters311646 Buna ziua, Am avut apartamentul (mobilat si utilat) inchiriat 1 an unui cuplu care mi-a fost recomandat. Nu am verificat starea apartamentului in aceasta ... (vezi toată discuția)
Contract chirie Stefania cutic Stefania cutic Am contract de chirie cu proprietarul pana in 2020. Dar el vrea sa plec in 3 luni. Nu mi a spus motivul. Eu nu vreau sa plec pt ca plata s a facut lunar la ... (vezi toată discuția)
înscris sub semnătură privată pentru dovada platii chiriei mrrnd mrrnd Buna ziua, Daca nu este sectiunea potrivita rog un moderator sa mute la sectiunea corecta, multumesc. Sunt student, si delor familiar cu acest domeniu ... (vezi toată discuția)