avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Concesionare teren de la primarie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Concesionare teren de la primarie

BUNA ZIUA, URMEAZA SA IAU IN CHIRIE UN TEREN DE LA PRIMARIE PE PERSOANA FIZICA. ULTERIOR VREAU SA DESCHID JN FAST FOOD ,CUM PROCEDEZ POT FACE JN CONTRACT DE COMODAT PT FIRMA?
Ultima modificare: Duminică, 7 Martie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:41, 7 Martie 2021
Buna ziua,
daca primaria va permite, puteti face.
Nu puteti sa luati terenul si sa-l folositi asa cum va ganditi. Trebuie direct pe firma.
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Martie 2021
george-neagu, moderator
Nici dacă primaria îmi permite sa fac un contract de comodat?
Primaria zice sa fac o cerere pt a putea încheia un contract de comodat și o sa se aprobe, in contract oricum este specificat ca se utilizează terenul pt deschiderea unui fast food numai k eu nu am firma înființată și de aceea se face pe persoana fizica.

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Buna ziua,
daca primaria va permite, puteti face.

Trebuie direct pe firma pentru a putea deduce in contabilitatea firmei toate cheltuielile facute ulterior cu construtia, autorizatiile, chiria lunara platita la primarie, etc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Toaleta pt angajati intr-un fast food tzucatuca tzucatuca Buna ziua, Am o intrebare daca ma puteti ajuta v-as fi foarte recunoscatoare. Am inteles ca exista o lege in care este specificat faptul ca nu suntem ... (vezi toată discuția)
Vreau sa incep o afacere mustafa_cristina mustafa_cristina Buna tuturor,ma gandesc sa incep o afacere,un mic fast food si nu prea stiu pasii pe care trebuie sa-i urmez,de aceea m-am gandit ca acesta e locul unde as ... (vezi toată discuția)
Preluare societate loredana.niculescu loredana.niculescu Acum sa abordez alt subiect... 1.intrebarea 1. Sotul meu are un S.A. si vrem sa beneficiem de o masina-restaurant care este inregistrata pe o alta firma cu ... (vezi toată discuția)