avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit cu buletinul neplatit de 9 ani.
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit cu buletinul neplatit de 9 ani.

Va salut , in urma cu circa 10 ani am facut un credit cu buletinul in valoare de 10.000ron, am achitat pe vremea aceea circa 2000 ron din suma dupa care am avut niște probleme financiare fiind foarte tanar si total dezinformat despre cum functioneaza bancile / ratele samd. am oprit platile catre ei dupa niște certuri si ambitii iar de atunci au trecut circa 9 ani. Intre timp sumele au crescut , iar companiile de recuperari s-au tot schimbat de la an la an. Cert este ca primesc din cand in cand plicuri si mai nou apeluri/mesaje pe numarul meu vechi de telefon.. faptic ma hartuiesc adica primesc circa 8 apeluri pe zi.
Ar fi vreo posibilitate de prescriere a datoriei ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Martie 2021
croco_madness, utilizator
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:58, 22 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Haideti va rog...
Se constata implinirea termenului de prescriptie asupra creantei.
Cautati Hotararea nr. 10286 / 2018 pronuntata in dosarul nr. 37347/215/2017 (jurisprudenta din colectia personala)

Ultima modificare: Marți, 16 Martie 2021
Company Advising, utilizator
Va puteti ocupa dvs atunci ?

Company Advising a scris:

Haideti va rog...
Se constata implinirea termenului de prescriptie asupra creantei.
Cautati Hotararea nr. 10286 / 2018 pronuntata in dosarul nr. 37347/215/2017 (jurisprudenta din colectia personala)

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doar v-am expus anumite posibilitati legale. Trebuie sa luati legatura cu un avocat. Nu stiu daca forumul mai are sectiune speciala in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen prescris raoul26 raoul26 Buna ziua, Ma puteti ajuta va rog cu un raspuns referitor la actiunile de prescriere? Nu am gasit foarte multe detalii despre asta pe ... (vezi toată discuția)
Datorii la operator telefonie mobila Elenazn Elenazn Buna seara. Numele meu este C. Elena si as dori sa va adresez o intrebare legata de o datorie pe care o am la reteaua de telefonie preluata de firma de ... (vezi toată discuția)
Imprumut bancar - imposibilitate plata sumer2013 sumer2013 Dupa ce miam pierdut locul de munca in ianuarie 2009 am incetat sa mai platesc si ratele pe care le aveam la un credit bancar. In acel an am primit de la banca ... (vezi toată discuția)