avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... As dori sa intreb daca in cadrul unei AG la care unul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

As dori sa intreb daca in cadrul unei AG la care unul din membrii ...

As dori sa intreb daca in cadrul unei AG la care unul din membrii comitetutului executiv nu a putut participa din motive personale este posibil ca unul dintre proprietarii prezenti sa ceara demiterea acestuia (neavand. niciun motiv justificat si nicio nemulțumire de exprimat ) din simplul motiv ca vrea el sa ocupe aceasta functie .Adică un membru al comitetului executiv poate fi demis în lipsa lui si fara niciun motiv justificat doar pt ca cineva se autopropune în această funcție?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:55, 7 Martie 2021
Nu este temeinica si legala pretentia de "demitere " membru al comitetului de catre un proprietar
Membrii comitetului execcutiv sunt alesi de catre adunarea generala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisia unui membru din comitet cfelicia cfelicia Va rog sa-mi spuneti daca s-a procedat corect: Vicepresedintele asociatiei de proprietari si-a dat demisia Comitetul executiv a desemnat in locul acestuia un ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedam? kuriaky kuriaky La adunarea generala reconvocata a membrilor asociatiei de locatari, am dorit demiterea actualului presedinte al asociatiei. Acesta nu vrea sa demisioneze ... (vezi toată discuția)
Presedintele asociatiei de proprietari epigonii1 epigonii1 Buna ziua,am o nelamurire pe care vreau sa o clarific apeland la dvs.Socrul meu a avut un proces cu administratia blocului pe care desi a avut dovezi concrete ... (vezi toată discuția)