avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA PFA neplatitor de TVA in Romania dar cu cod TVA ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

PFA neplatitor de TVA in Romania dar cu cod TVA intracomunitar

PFA neplatitor de TVA in Romania dar cu cod TVA intracomunitar, trebuie sa depun vreo declaratie pentru facturile emisa catre clientii din UE?
Ultima modificare: Luni, 8 Martie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Audit Vic Cont , Contabil 13:31, 11 Martie 2021
Buna ziua,
Pentru facturile emise catre clientii din UE cu cod valabil de TVA aveti obligatia sa depuneti declaratia 390 in lunile cand emiteti astfel de facturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod intracomunitar pfa neplatitor de tva Vlad444 Vlad444 Am cateva intrebari legate de necesitatea obtinerii codului intracomunitar. In contextul in care un PFA neplatitor de TVA (partida simpla, sistem real) in ... (vezi toată discuția)
Cod special de tva stela chelner stela chelner Buna ziua O firma neplatitoare de tva in Romania, primeste factura de servicii dela o firma din Olanda, pe factura este trecut taxare inversa. Firma din ... (vezi toată discuția)
Este necesară declaratia 390 dacă am primit plăți intracomunitare? Petrovic Petrovic Știu că 390 e necesară pentru lunile în care am făcut achiziții intracomunitare. Dacă am primit plată de la client din UE, sunt obligat să fac ... (vezi toată discuția)