avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Parchetul poate fi chemat in instanta pentru ca refuza ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Parchetul poate fi chemat in instanta pentru ca refuza sa trimita ...

Parchetul poate fi chemat in instanta pentru ca refuza sa trimita un dosar de talharie la instanta ?
Daca aveti avocat discutati cu acesta.
Exista modalități juridice dar trebuie analizate în concret în funcție de drepturile și interesele dvs.
Nu este ceva simplu nici pentru avocat daca doriti o urgentare dar cu tarif separat platit la avocat lucrurile se pot rezolva în functie de ceea ce se afla la dosarul penal.
Trebuie sa discutati cu avocatul de caz pentru ca acesta cunoaste situatia din dosar.
Daca activitatea de up nu se desfasoara intr-0 durata rezonabila, se poate formula contestatie prin care sa solicitati accelerarea procedurilor, la judecatorul de drepturi si libertati de la instanţa căreia i-ar reveni competenţa să judece cauza în primă instanţă.
Cititi art. 488^1 c.p.p. si urm.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen rezonabil Canțur Costel Canțur Costel Care este termenul rezonabil de comunicare a unei soluții la un dosar de violare de domiciliu și distrugere înregistrat la parchetul Vaslui? Am un dosar ... (vezi toată discuția)
Permis reținut pentru alcool Pao29 Pao29 Bună seara. În urma cu 1 an mi s-a reținut permisul de conducere. Am fost depistat cu alcoolemie de 1.15 în sânge. Mi s-a întocmit dosar penal iar acum ... (vezi toată discuția)
Durata de solutionare a unui dosar DanielMateyi DanielMateyi Buna ziua. In data de 03.11.2016 am fost victima unei agresiuni (am pierdut 5 dinti) in urma careia am primit certificat medico-legal care reiese ca am nevoie ... (vezi toată discuția)