avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua!!! Am și eu o problema. Soțul meu a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua!!! Am și eu o problema. Soțul meu a făcut act de ...

Bună ziua!!! Am și eu o problema. Soțul meu a făcut act de vânzare cumpărare cu părinții lui. Noi am stricat casa veche și am făcut una noua. Socrii mei au clauza de abitatie, socrii mei având jumate de casa. Iar soacra mea când nu-i convine ceva tot ne amenință că strica actele. Noi avem toate dovezile că am făcut casa noua. Pentru că soțul a avut împrumut la banca. Pot strica actele???
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contractul de vanzare cumparare nu poate fi anulat, indiferent ca are sau nu cuprinsa o clauza de uzufruct..
Daca este un contract mixt, vanzare si intretinere cu pastrarea dreptului de uzufruct, contractul poate fi rezolutionat in parte cu privire la intretinere.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu are ce sa strice, dar soacra va sta in casa.
Ultima modificare: Luni, 8 Martie 2021
gi-jane2, moderator
Avem doar această clauza, drept de abitatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate strica actul de vanzare cumparare cu uzufruct viager? Zbranca Nicolae Zbranca Nicolae Buna seara mie si sotiei mele ni sau facut acte de vanzare cumparare cu uzufruct viager,sa nu-l putem da afara din casa pe socrul/tatal nostru ceva ce nici nu ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil Nico Trupoiu Nico Trupoiu Buna seara,sunt intr-o situatie complicata.Am act de vanzare-cumparare pe casa socrilor mei.In acest moment mai traieste doar soacra mea care are ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare uzufruct viager georgedoru georgedoru Buna ziua. Am problema cu un contract de vanzare cumparare cu uzufruct viager. Socrii mei ne-a facut acte de vanzare cumparare in urma cu cativa ani pe ... (vezi toată discuția)