avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... reziliere contract de subinchiriere spatiu comercial
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

reziliere contract de subinchiriere spatiu comercial

Buna ziua. Va rog mult de tot sa ma ajutati si pe mine in vederea rezilierii unui contract de subinchiriere spatiu cimercial. Situatia sta cam asa...in iulie 2009 am subinchiriat unei societati comerciale o parte dintr-un imobil (pe care si eu l-am inchiriat la randul meu de la o alta societate ), iar acum acestia nu mai pot plati chiria si vor sa reziliem contractul. Eu sunt de accord cu acest lucru dar nu stiu cum se procedeaza. Va multumesc din suflet !!!
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 16:57, 4 Ianuarie 2010
Faceti un act aditional la contractul initial prin care ambele parti decid rezilierea contractului incepand cu data de .....

Exista vreun formular tip pentru un astfel de act aditonal sau pot face eu unul oarecare?
MULTUMESC!
puteti sa faceti dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere spatiu comercial af24 af24 buna seara, urmeaza sa inchei un contract de inchiriere spatiu comercial, insa doresc sa stiu daca e legal: eu,pers fizica detin un spatiu in proprietate pe ... (vezi toată discuția)
Subinchiriere spatiu declarat punct de lucru ionela11 ionela11 Buna ziua, Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In calitate de SC am inchiriat un spatiu de la o alta SC. si am deschis si punct de lucru la ONRC in ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract seby_red_dogg seby_red_dogg Buna ziua. Unitatea noastra a subinchiriat un spatiu unei firme pentru deschiderea unui chiosculet. Dar afacerea n-a mers si chiria n-a mai fost platita din ... (vezi toată discuția)