avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Subinchiriere spatiu declarat punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Subinchiriere spatiu declarat punct de lucru

Buna ziua,
Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva.
In calitate de SC am inchiriat un spatiu de la o alta SC. si am deschis si punct de lucru la ONRC in spatiul inchiriat. In contract nu este specificat nimic despre subinchiriere. As putea sa subinchiriez la alta SC avand in vedere faptul ca in contract nu este specificat nimic de subinchiriere?

Care ar fi pasii de urmat?.
la ONRC?ANAF?
multumesc
Ultima modificare: Vineri, 3 Iunie 2022
george-neagu, moderator
Buna ziua! In primul rand, daca societatea dvs nu mai desfasoara activitati la punctul de lucru declarat, trebuie sa il desfiintati la ONRC. Cat despre subinchiriere, daca aveti acordul proprietarului, se poate face un act aditional care sa prevada acest lucru, pentru ca apoi sa subinchiriati imobilul.
Societatea desfasoara activitati la punctul de lucru deschis si declarat la ONRC . Il mai pot subinchiria in aceste conditii?
Daca subinchiriati doar o parte din suprafata acestui spatiu, da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere, subinchiriere alina240 alina240 Buna ziua, Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In calitate de SC am inchiriat un spatiu de la o PF. In contract nu este specificat nimic despre ... (vezi toată discuția)
O sc poate subinchiria un bun inchiriat de la o alta sc marian1101 marian1101 Daca o societate inchirieaza un bun(un container) de la o alta societate,prima SC poate subinchiria acest bun altei SC? Trebuie un cod Caen ? Pot factura ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu ioanaep ioanaep Buna ziua, se poate inchiria un spatiu de la o persoana fizica , iar persoana juridica care inchiriaza spatiul, la randul ei sa il inchirieze mai departe la ... (vezi toată discuția)