avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua. Daca am obtinut suspendarea executarii ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua. Daca am obtinut suspendarea executarii silite,dar ...

Buna ziua.
Daca am obtinut suspendarea executarii silite,dar contestatia la executare inca nu s.a judecat,se amana de doi ani incoace,ridicarea propririi pe cont se face,pe baza suspendarii,sau doar dupa judecarea contestarii?
Am un cont de credit,care as vrea sa rambursez anticipat,prin refinantare la o alta banca,ceea ce s.a si aprobat,doar ca nu sunt sigur daca se poate efectua rambursarea anticipata din cauza propririi,adica sa.mi blocheze suma fara sa se faca rambursarea....
Pe durata suspendarii executarii silite nu se poate face nici un act de executare. In mod normal, poprirea de pe cont ar fi trebuit sa fie ridicata de la data cand s-a pronuntat suspendarea. Faceti verificari la banca si la executor. ca sa va asigurati ca poprirea a fost ridicata. Nu faceti nici un demers pana cand nu aveti aceasta confirmare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani trasi din cont de banca fara sa fiu anuntat MariusOvidiu MariusOvidiu Buna ziua Problema mea este urmatoarea: Eu sunt in concediu de paternitate si indemnizatia pentru cresterea copilului imi vin lunar intr-un anumit cont ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc dupa refinantare marian2013 marian2013 Buna ziua. Situatia sta in felul urmator:o persoana apropiata mie a contractat un credit de la cetelem in 2008.Dupa aproximativ 1 an jumatate(timp in care a ... (vezi toată discuția)
Popriri valetul valetul Buna seara, prin bunavointa dumneavoastra, daca se poate, doresc sa obtin raspuns la urmatoarele 3 intrebari: 1).Detin un cont la o banca in care imi ... (vezi toată discuția)