avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua! Dețin o casa de vacanța (2 imobile ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua! Dețin o casa de vacanța (2 imobile nelocuibile) ...

Buna ziua!

Dețin o casa de vacanța (2 imobile nelocuibile) in comuna Daesti, județul Vâlcea și o suprafața de teren intravilan.
Menționez ca nu locuiește nimeni la adresa de cel puțin 12 ani, timp in care am plătit anual impozitul pe teren fără probleme.
Astazi am fost sa plătesc impozitul cum o făceam de obicei și mi s-a spus ca nu se poate fără a achita taxa de salubrizare, deși nu locuiește nimeni, nu avem contract cu firma de gunoi, nu avem tomberon și nu depunem niciodată gunoi menajer.

Nu înțeleg de ce plata impozitului a devenit condiționata de plata gunoiului, deși nu locuiește nimeni la acel imobil.

Ce putem face pentru achitarea impozitului fără a fi obligați de primăria comunei Daesti sa achitam taxa de salubrizare?

Multumesc!
Puteti face plata in contul Primariei, achitand numai suma aferenta impoztului, nu si taxa de salubrizare. Asa aveti dovada ca ati platit. Numarul de cont si banca la care este deschis trebuie sa fie publice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata gunoi petremarin11 petremarin11 Buna seara. Detin o casa de vacanta intr-o comuna dintr-o zona de deal. Pana in anul 2017 colectarea gunoiului se facea de catre o firma de salubrizare din ... (vezi toată discuția)
Taxa ilegala pentru gunoi in comuna s. Mihai A. Mihai A. Buna seara tuturor, va prezint o situatie \\\\"usor\\\\" ciudata cu care cred ca s-au intalnit si alte persoane si pe care ii rog sa-mi spuna daca si cum au ... (vezi toată discuția)
Impunere de catre primarie plata taxei pe gunoi de si nu am beneficiat de acest serviciu melinaR melinaR buna am o mare problema cu taxa pe gunoi fica mea invata la un liceu din capitala si primaria a asigurat transport gratuit Dar daca nu ai platit impozitul si ... (vezi toată discuția)