avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... impunere de catre primarie plata taxei pe gunoi de si ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

impunere de catre primarie plata taxei pe gunoi de si nu am beneficiat de acest serviciu

buna am o mare problema cu taxa pe gunoi fica mea invata la un liceu din capitala si primaria a asigurat transport gratuit Dar daca nu ai platit impozitul si gunoiul nu iti elibereaza legitimatia sint deacord sa platesc impozitul dar gunoiul nu Pentru ca nu am beneficiat de acest serviciu mai ales ca prestatorul e privat si nu am semnat nici un contract cu el mai ales ca locuim la tara si nu pot sa i dau decat gunoi menajer din casa pentru ca pe acela il pot arde eu Din curte nu ia nimic asa ca intrebarea mea este de ce sa platesc un serviciu de care nu ma folosesc de el ,poate functionari din primarie sa faca acest lucru sa nu mi elibereze legitimatia fetei va rog ajutati ma cu un raspuns multumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 13:14, 22 Februarie 2015
Consider ca este un abuz, inclusiv conditionarea achitarii impozitului nu numai taxa pentru gunoiul menajer. Sa va arate cei de la primaria hotararea de Consiliu Local in urma careia s-a hotarat aceasta conditionare. Puteti solicita in scris primarului a va degreva de aceste conditii. In definitiv va puteti achita impozitul in rate, faceti un angajament de plata in rate cu cei de la impozite si taxe, nu sunteti obligata a achita suma integral.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizii consilii locale-legal sau nu sapstel sapstel Locuiesc intr-o comuna in care, ca si in altele, uniunea europeana a decis desfiintarea rampelor de gunoi. Pana aici toate cele bune! De aici apar o serie ... (vezi toată discuția)
Taxa obligatorie pentru ridicarea gunoiului MariusAnA MariusAnA Buna ziua Bunicii mei au primit ieri un plic trimis de primarie (rural) cu un titlu executoriu in care sunt anuntati ca au o restanta de 430 lei. In acea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! dețin o casa de vacanța (2 imobile nelocuibile) ... Alexandra Marina Alexandra Marina Buna ziua! Dețin o casa de vacanța (2 imobile nelocuibile) in comuna Daesti, județul Vâlcea și o suprafața de teren intravilan. Menționez ca nu ... (vezi toată discuția)