avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna ziua! am o hotarare judecatoreasca in care este ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna ziua! am o hotarare judecatoreasca in care este stabilit ...

buna ziua! am o hotarare judecatoreasca in care este stabilit domiciliul minorului la rededinta mea din franta, tatal nevand program de vizita! ideea este ca mie imi expira zilele acestea contractul de inchiriere al apartamentului si as vrea sa ma mut intr-o alta comuna din franta deoarece este mai aproape de scoala copilului... cum trebuie procedat!? trebuie sa ajung din nou in instanta pentru asta!? va multumesc
Ultima modificare: Luni, 8 Martie 2021
Melania17, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:28, 8 Martie 2021
Nu, nu este nevoie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutarea domiciliului si scolii unui minor daca tatal nu este de acord dynca dynca Buna seara! Sotia mea are un baietel din casatoria anterioara care prin hotarare judecatoreasca locueste cu noi fiind stabilit un program de vizitare de ... (vezi toată discuția)
Proces tutela comuna si domiciliu impotriva dorintei copilului radu67 radu67 Buna ziua, Situatie de fapt: -Sotia divortata si recasatorita(are un copil de aproape 12 ani la care are tutela exclusiva) -Actualul sot si-a gasit un loc ... (vezi toată discuția)
Custodie copil in cazul parintilor necasatoriti Beeank Beeank Situatia mea este urmatoarea: am o fata de 5 ani si 5 luni. Eu si tatal nu am fost nicodata casatoriti. Tatal este trecut pe certificatul de nastere. Am trait ... (vezi toată discuția)