avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Că pensionar din R.Moldova, dar cu domiciliul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Că pensionar din R.Moldova, dar cu domiciliul permanent în ...

Că pensionar din R.Moldova, dar cu domiciliul permanent în România avem careva beneficii: asigurare medicala, dreptul de a avea medic de familie că pensionar.

Alte discuții în legătură

Transferul pensiei militare din r. moldova in romania Dorel1965 Dorel1965 Bună ziua. Sunt cetăţean român cu domiciliul în străinătate-Rep. Moldova şi am devenit pensionar militar în R. Moldova. În continuare aşi dori să ... (vezi toată discuția)
Cetățenii români din r.moldova, care au trecut la domiciliul ... Pensionar din RMoldova Pensionar din RMoldova Cetățenii români din R.Moldova, care au trecut la domiciliul permanent în România, au imobil stabil pot cere pensie, dacă stagiul de cotizare îl au în ... (vezi toată discuția)
Transcrierea certificatului de nastere eliberat de oficiul stare civila din r.moldova in registrul de stare civila roman dupa obtinerea cetateniei romane viocol viocol Sunt din Republica Moldova ,locuies c in Romania din anul 2018 impreuna cu familia mea,com.Vinatori,jud.Iasi,sotul meu este cetatean roman. Am permis de ... (vezi toată discuția)