avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara! Urmeaza sa inchei un contract cu o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara! Urmeaza sa inchei un contract cu o societate din ...

Buna seara!
Urmeaza sa inchei un contract cu o societate din Anglia pentru a presta servicii tehnice intr o insula din Spania, dar mi se cere pentru aceasta formularul A1...ce presupune aceasta mai exact? Cum pot dobandi acest document? Ce taxe ar trebuii sa platesc? Mentionez ca este un contract de liber profesionist (self employed) dar eu nu sunt PFA.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:44, 9 Martie 2021
Intrebati la Casa Nationala de Pensii Publice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia luata din munca din strainatate adrian nic. adrian nic. Buna ziua, as dorii sa va intreb,lucrez din martie 2007 in Anglia ca self employed, -liber profesionist-,iar de atunci nu mai contribui cu nimic la fondul de ... (vezi toată discuția)
Formularul a1 nicoletavaly nicoletavaly Va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Am un prieten care munceste in Italia intr-un santier naval de mai bine de 10 ani. Vazand ca sunt firme ... (vezi toată discuția)
Formular a1 paguro paguro Buna ziua!Am deschis un PFA in octombrie 2019.Sunt mecanic auto cu specializare in repararea masinilor de curse(tip formula 1).In cursul acestei luni voi ... (vezi toată discuția)