Se poate face online(sau macar partial) o cedare cota loc-veci?Am mostenit 10%,din toti ceilalti 7 mostenitor doar eu si inca un co-mostenitor (care are 20%) platim taxele,restul au plecat,si-au schimbat nr de telef,nu se intereseaza. Doresc sa cedez cei 10% co-mostenitorului care are deja 20% si este intersat(eu planificandu-mi stabilirea in alta tara,sper,definitiva anul asta sau anul viitor).Am intrebat la Adm cimitir ,mi s-a cominicat:prma faza sa depun cerere de evaluare,se plateste.A doua faza ,dupa vreo 2-3 sapt, sa ridic evaluarea cu care ma duc la notar impreuna cu 'primitorul'.,A 3-a etapa: sa duc hartia de la notar la Adm cimitir pt inregistrare. Astea ar insemna sa fac 4 drumuri in acea localitate.Doresc sa stiu daca pe durata pandemiei se pot face derogari, exista in lege asa ceva? Varianta pe care mi-as dori-o ar fi sa pot depune cererea online pt evaluare, sa platesc online, dupa care as putea sa ma duc sa o ridic personal sau se poate trimite pe email; Apoi la notar , se poate face separat ?(suntem in alte orase diferite si diferite de cel cu cimitirul) As putea sa fac o declaratie pe proprie raspundere la notar si 'primitorul' sa faca o alta declaratie ca primeste la ea in oras?.Ca un exercitiu imaginar:cimitirul, eu si primitorul suntem la distanta in capetele unui triunghi-adica sunt foarte multe drumuri la capatul carora,asa cum se stie,autoritarile niciodata nu stiu cand e gata un act. va multumesc pt orice sfat legal