avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Inainte de \'90 tata a cumparat niste ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Inainte de '90 tata a cumparat niste drepturi a doi ...

Buna ziua,

Inainte de '90 tata a cumparat niste drepturi a doi unchi de ai lui cu chitante de mana si act scrise de mana semnate si datate de acestia. Spuneti mi va rog daca sunt valabile. Multumesc!

Daca chitantele de mana privesc imobile, nu sunt valabile. Trebuie sa incheiati contractele in forma autentica. Daca unchii-sau mostenitorii acestora- refuza, trebuie sa faceti proces. De asemenea, puteti invoca uzucapiunea de 30 ani daca ati avut posesia. Luati legatura cu unchii sau cu mostenitorii acestora si aflati daca sunt de acord sa incheie actele la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am vreo sansa sa castig procesul? Andreea Andrei Andreea Andrei Buna ziua, Anul trecut bunicii mei au murit si in urma succesiunii(care s-a facut la notar) mama mea a primit un teren. Cand am fost sa revendicam terenul am ... (vezi toată discuția)
Tranzactie teren agricol cu chitanta de mana topmasaj topmasaj Buna ziua! in 1991 mama a cumparat un teren agricol in baza unei chitante de mana cu 2 martori. in 2008 vanzatorul a dat o declaratie notariala prin care ... (vezi toată discuția)
Intocmire si folosire de procura falsa leorot leorot Fratele tatalui meu este agreat total de fratele bunicii mele dinspre tata. Acest unchi de departe are anumite proprietati, destul de insemnate ca valoare. I-a ... (vezi toată discuția)