avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legea 147/2020.....buna ziua. eu lucrez in tara la o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legea 147/2020.....buna ziua. eu lucrez in tara la o firma de ...

legea 147/2020.....buna ziua. eu lucrez in tara la o firma de stat si sotul in Anglia...Mentionez ca doar eu am depus cerere pentru a sta acasa cu cei 2 copii.........de la somaj mi-a spus ca nu beneficiez de plata salariului in cuantum de 75 % dearece ...sotul nu se supune platii obligatiilor in Romania. Se poate asa ceva ??!!! Multumesc

Alte discuții în legătură

Angajatorul refuza legea 19/2020 gabrielle_24 gabrielle_24 Bună ziua, Ma aflu in urmatoarea situație: am inaintat ieri catre angajator cererea de acordare a zilelor libere pentru parinti, conform legii nr.19/2020 ... (vezi toată discuția)
Concediul si indemnizatia pentru cresterea copilului iulianonly iulianonly buna ziua va rog sa m ajutati si pe mine cu cateva nelamuriri , de curand am aflat ca o sa fiu tatic din nou si sunt tare fericit numai ca legile din ... (vezi toată discuția)
oug 147/2020- zile libere plătite, 75% Derek88 Derek88 Referitor la Oug 147/2020, promulgata azi de către Președinte. Caz concret, eu sunt militar și nu pot beneficia de zile libere plătite, iar soția ... (vezi toată discuția)