avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, mă confrunt cu următoarea situație : ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, mă confrunt cu următoarea situație : refuzul in ...

Buna ziua, mă confrunt cu următoarea situație : refuzul in mod repetat din partea unui BEJ de a prezenta Publicația de vânzare a unui imobil executat silit , fiind prezentat doar un Extras din Publicația de vânzare. Ce mă sfătuiți ?
Cel mai recent răspuns: T. Razvan , utilizator 11:54, 19 Martie 2021
Doar creditorul/creditorii si debitorul/ debitorii primesc publicatia de vanzare, ceilalti participanti la licitatie nu primesc decat extrasul de pe publicatie- in care se relateaza datele despre imobil.

Acesta a fost răspunsul primit, poate acum înțelegeți situația...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare- contestare executare dupa ce am adjudecat un ap ancairo ancairo Buna ziua, La data de 12.09.2017, am cumparat un apartament prin licitatie publica, ce nu a fost contestat in termen sau cel putin asa am crezut eu. Intre ... (vezi toată discuția)
Intrebari referitoare la o licitatie la executor judecatoresc omisi omisi Buna seara. Vreau sa cumpar un imobil casa + teren dat in executare la executor judecatoresc de catre o banca. Pretul actual este mai mic cu 25% fata de ... (vezi toată discuția)
Abuz sau nu? urgent Ofof Ofof Buna seara Azi am participat la o licitatie publica, care era la al 3-lea termen (pretul era scazut la 75% din evaluarea imobilului). Am fost 2 licitatori ... (vezi toată discuția)