avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Terenuri vandute cu acte de mana
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Terenuri vandute cu acte de mana

Buna ziua; as dori sa va cer parerea intr-o alta situatie, iar legata de succesiune si acte de mana de data aceasta.
Dupa decesul tatalui meu, am aflat ca o parte dintre terenurile pe care el la randul sau le mostenise de la defuncta sotie au fost de fapt vandute cu acte de mana in anul 1997. Nu stiu din ce motive nu s-au facut actele la notar si de ce in anii urmatori nu s-a finalizat vanzarea, insa acum cand am investigat situatia proprietatilor pentru succesiune am aflat ca terenurile apar pe numele tatalui meu si ca trebuie sa fac succesiunea pe toate. Cumparatorul a decedat dar mostenitorii lui am inteles de la primarie ca folosesc terenul. Impozitele au fost platite cand de ei cand de tatal meu, nu prea am inteles de ce asa.
Intrebarea mea este: ce/cum pot face eu acum cu aceste terenuri pentru a clarifica situatia?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:25, 9 Martie 2021
Doar prin instanta.
Mergeti cu actele la avocat.
Va aflați pe un tărâm dificil al dreptului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi se cere insistent certificatul de deces al tatălui meu, în vederea dezbaterii succesiunii după bunicul. ce se poate întâmpla rău dacă îl dau? BaraganMarius BaraganMarius Buna ziua. Va rog frumos sa aveti rabdare cu problema mea. Ma numesc Claudiu, am 20 de ani, la varsta de 2 ani mi-a murit tatal, am certificatul lui de ... (vezi toată discuția)
Lntrebare chitanta de mana karcsika1958 karcsika1958 Este un singur Mostenitori dupa Succesiunea dezbatuta,,Actul de mana,.Adica chitanta de mana nu era preluate la notari,Nu este dezbatute era anul 2000,Ce se ... (vezi toată discuția)
Deschidere succesiune eu12 eu12 in urma decesului mamei mele (care a fost mostenitoarea sotului ei) a tuturor terenurilor+bunuri, noi urmasii (frati vitregi +drepti) in mod normal trebuie sa ... (vezi toată discuția)