avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua.In anul 2013 sa facut izolatia unui bloc cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua.In anul 2013 sa facut izolatia unui bloc cu fonduri ...

Buna ziua.In anul 2013 sa facut izolatia unui bloc cu fonduri europene.Primaria Timisoara acopera 80% iar restul de 20% locatarii.Nici pana in ziua de astazi nu sa facut receptia lucrarii,iar pe noi locatarii ne pune sa facem receptia.Daca receptia nu sa facut suntem obligati sa platim in impozit valoarea lucrarii?Eu din cate stiam dupa ce se face receptia lucrarii platim.Daca puteti sa ma lamuriti careva daca plata se face dupa ce sa facut receptia,o lege ceva.va multumesc
Cel mai recent răspuns: frizer , utilizator 12:14, 10 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are legatura impozitul individual aferent proprietate cu lucrarea de reablitare
Executia modernizarii si eficientizarii energetice a condominiului fiind realizata prin implicarea primariei ,legal,aceasta are obligatia sa incheie documentele justificative inclusiv garantie,proces verbal receptie finala,eliberare certificate energetice individuale
Buna ziua.Fara receptia lucrarii ne poate impune sa platim cei 20% din valoarea lucrarii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitarea termică a blocurilor - taxă asupra celor ce au beneficiat adrianfltm adrianfltm Bună ziua,, Eu sunt din Timișoara și, mai nou, primarului nostru i-a venit o idee .. năstrușnică [b]<<Timișorenii vor plăti o taxă de ... (vezi toată discuția)
Condiții obținere cpe kantorm kantorm Se poate obține CPE/raport audit energetic daca nu a fost integral izolat blocul? Doi vecini nu au izolat. (vezi toată discuția)
Anvelopare blocuri - ce se intampla daca am deja apartamentul anvelopat? Pushu Pushu Buna ziua, Locuiesc in sectorul 6 si anul acesta administratia a castigat dreptul de modernizare imobil, inclusiv anvelopare si schimbare tamplarie PVC. Eu ... (vezi toată discuția)