avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara. As avea nevoie de ajutorul unui avocat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara. As avea nevoie de ajutorul unui avocat care sa analizeze ...

Buna seara. As avea nevoie de ajutorul unui avocat care sa analizeze un antecontract pentru un apartament pentru care exista un litigiu legat de anularea autorizatiei de constructie. Exista avocati care ar oferi acest serviciu online, pe baza unui draft primt de la dezvoltator?
Aveti ceva sfaturi legate de ceea ce semnifica acest litigiu si ce se poate intampla (si cum ne-ar afecta pe cei care am incheiat aceste antecontracte) daca cei care au deschis procesul legat de litigiu ar castiga procesul?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:03, 9 Martie 2021
Se poate doar contracost ceea ce vreți și se.rezolva.
Va puteți cauta avocat din orice localitate deoarece puteți discuta și prin telefon după analizarea actelor.
Ultima modificare: Marți, 9 Martie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate dezvoltatorul invoca rezolutionarea contractului de rezervare fara motive juridice? AlexandraAlexandra23 AlexandraAlexandra23 Am semnat in luna mai 2019 in contract de promisiune de a achizitiona un apartament cu 2 camere cu finalizare decembrie 2020. Contractul a fost valabil 3 luni ... (vezi toată discuția)
Clauza neclara in antecontractul de vanzare-cumparare ... iMozzie iMozzie Salutare, urmeaza sa semnez un antecontract de vanzare-cumparare pentru achizitia unui apartament iar o clauza suna cam asa: \"In calitate de promitenti ... (vezi toată discuția)
Antecontract achizitionare apartament nou albuclaudiu31 albuclaudiu31 Buna ziua , Am o problema legata de un antecontract care l-am semnat in privinta achizitionarii unui apartament intr-un imobil nou . La semnarea ... (vezi toată discuția)