avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie foisor/magazie pe teren intravilan agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie foisor/magazie pe teren intravilan agricol

Ce înțelegeți din următorul paragraf?
Amplasamentul fiind situat in UTR=ULiu unde in conformitate cu prevederile Regulamentului Local de Urbanism aferente PUG conform condițiilor primare din prezentul regulament in toate cazurile se va aplica o procedura de urbanizare. Urbanizarea/schimbarea destinației terenurilor agricole sau libere se va realiza in concordanța cu etapizarea reglementată in PUG, pentru a se evita dispersia urbană, prin urmare edificarea unor construcții de tip foisor, magazie de depozitare conform Legii 350/2001 modificata și actualizata, art. 32 al. 6, după aprobarea Planului Urbanistic Zonal in Consiliul Local, se poate întocmi documentația tehnica in vederea obținerii autorizației de construire.
Ultima modificare: Marți, 9 Martie 2021
Raluka79, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:54, 9 Martie 2021
inainte de orice, e necesar un PUZ aprobat in CL. de regula, platit de persoanele interesate (propozitia a doua e de la mine)
Ultima modificare: Marți, 9 Martie 2021
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere autorizatie constructie conform exceptiei de urbanism - parcele adiacente Flori_ Flori_ Buna ziua, Detin o parcela intravilan curti constructii, cu PUZ expirat in 2016 si vreau sa obtin autorizatie de constructie. Am front la strada si 2 case ... (vezi toată discuția)
Puz termini termini Buna ziua Am o intrebare va rog.....de curand am cumparat un teren intravilan....nu stiu daca am puz...trebuie sa merg la primarie sa ma interesez? in general ... (vezi toată discuția)
Nu putem face puz alexsimion84 alexsimion84 Buna seara. Am cumparat un teren in Cernica si nu putem face puzul pentru ca un alt proprietar nu este deacord cu el decat daca nu lasa nimic pentru drum ... (vezi toată discuția)