avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Deschid acest subiect pentru cine îmi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Deschid acest subiect pentru cine îmi poate da un ...

Bună ziua! Deschid acest subiect pentru cine îmi poate da un răspuns. În anul 2000 s-a întocmit un titlu in care sunt 4 persoane trecuți pe el, din care una este bunicul meu . În anul 2009 bunicul meu a făcut o procura în care împuternicea o sora sa aibă drept de semnatura si tot ce era pentru a face succesiunea de pe acel titlu . Tot în aceasi procura el ceda cota parte a lui din acea bucata de pământ. După 2 ani amândoi au decedat si succesiunea nu a mai avut loc .întrebarea ar fi mai e valabil acea procura ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:45, 10 Martie 2021
întrebarea ar fi mai e valabil acea procura ?

NU
O doamna avocata mi-a scris și a zis ca da ca poate prelua moștenitorii acea procura ?
cred ca nu ati inteles bine.
ce valabilitate sa mai aiba o procura prin care un decedat imputerniceste un alt decedat ?
Nici nu trebuie sa fii avocat sa iti dai seama ca nu mai aveti ce face cu acea procura.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Martie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. vin si eu cu o problema la dumneavoastra si daca ma ... Vasi1981 Vasi1981 Buna ziua. Vin si eu cu o problema la dumneavoastra si daca ma puteti sfatui ce sa fac: este vorba despre o bucata de pamant pe care era proprietar bunicul ... (vezi toată discuția)
Procuri necesare florinflorescu florinflorescu Buna seara! Sora mea este plecata in spania urmand ca ea sa imi trimita procura pentru imputernici dar nu stiu exact ce fel de procura sau procuri? 1 parinti ... (vezi toată discuția)
Procura reprezentare succesiune ContSters143789 ContSters143789 Buna ziua doamnelor si domnilor.Sa incep cu inceputul.Eu sunt o nepoata si va detaliez problema mamei mele.Bunica mea a murit in luna noiembrie 2013 in nordul ... (vezi toată discuția)