avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... BUNA ZIUA! PENTRU UN ANGAJAT CU JUMATATE DE NORMA ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

BUNA ZIUA! PENTRU UN ANGAJAT CU JUMATATE DE NORMA (ASISTENT MEDICAL ...

BUNA ZIUA!
PENTRU UN ANGAJAT CU JUMATATE DE NORMA (ASISTENT MEDICAL CMI) CATE BONURI DE MASA POT SA II DAU LUNAR? CATE ORE LUCRATE SAU ZILE LUCRATE?
MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:31, 10 Martie 2021
Buna ziua,
Daca are functia de baza la dvs. bonurile se dau in functie de zilele lucrate, daca este prevazut in contractul de munca sau in regulamentul intern, numarul de bonuri nu poate fi mai mare decat nr.de zile lucratoare din luna.
DA,ARE FUNCTIA DE BAZA SI CONTRACT DOAR LA MINE.
MULTUMESC PT RASPUNS
Daca are functia de baza , atunci nu conteaza durata timpului de munca mentionata in c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca cu jumatate de norma mihaela_1968 mihaela_1968 Ce drepturi are un angajat cu jumatate de norma (4 ore pe zi)? Poate primi tichete de masa si cate pe luna? Dar concediul de odihna cum se calculeaza? Va ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa diana_1111 diana_1111 Buna ziua, As dori sa stiu daca este legal ca angajatorul sa ofere bonuri de masa unor angajati iar altora nu. Si asta in conditiile in care toti angajatii ... (vezi toată discuția)
Oprire bonuri de masa si conditii de demitere gbaii gbaii 1. Se poate legal, ca un angajator sa nu mai dea salariatilor bonuri de masa, fara sa-i anunte in prealabil, avand doar ca explicatie ca firma merge in ... (vezi toată discuția)