avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna Ziua! Pentru o casa din paianta,a carei pereti au ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna Ziua! Pentru o casa din paianta,a carei pereti au inceput ...

Buna Ziua!
Pentru o casa din paianta,a carei pereti au inceput sa cada ,vreau scoatere de la impozit,fiind mostenita si neputand locui in ea.Se poate fara Autorizatie de demolare,deoarece daca bate vantul mai tare ii ridica si acoperisul,care si el e putred si decazut.Cum as putea proceda?Pot pe calea unei actiuni in instanta?
buna ziua,
fara autorizatie de demolare, nu puteti obtine scoaterea de la impozit.
ar trebui sa dovediti ca imobilul nu mai exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe un imobil dezafectat ? mjion mjion Buna ziua ! Va rog indrumati-ma : Detin un imobil vechi, care in timp s-a degradat, fara un perete, portiune de acoperis, datorita aluviunilor din timpul ... (vezi toată discuția)
casa batraneasca neintabulata s- a daramat,cum se scoate din evidentele primariei? VULPY VULPY Am mostenit un teren in sat Izvorani /Ilfov,pe care s-a aflat o casa batraneasca ,construita in 1930,cu pereti din paianta,cu acoperis din stuf, fara ... (vezi toată discuția)
Cum demolez o casa ? viorko viorko Va salut pe toti cei care cititi acest mesaj! Povestea mea ar fi urmatoarea...pe scurt. ai mei parinti au o casa mostenita prin testament. numai ca o anume ... (vezi toată discuția)