avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am cumparat un spatiu comercial la parterul unui bloc, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am cumparat un spatiu comercial la parterul unui bloc, de la ...

Am cumparat un spatiu comercial la parterul unui bloc, de la cooperativa mestesugareasca. Mi s-au solicitat mai multe acte pentru ordinul prefectului pentru atribuirea in proprietate a terenului aferent (de sub bloc).Deoarece, nu pot fi emise 2 dintre actele cerute --plan de delimitare si adeverinta potrivit careia imobilul este inscris in registrul agricol-- (nu se fac pentru spatii comerciale aflate la bloc) raspunsul de la prfectura a fost ca ,,nu se incadreaza in dispozitiile articolului 36 din legea 18/1991 " si ca ,,nu exista prevederi pentru atribuirea in proprietate a terenului aferent spatiului". Ce pot sa fac in aceasta situatie? I
Ultima modificare: Miercuri, 10 Martie 2021
Mihaela Sofroniei, utilizator
Cel mai recent răspuns: MDen , utilizator 13:46, 18 Februarie 2025
Ati rezolvat aceasta problema? Si eu ma confrunt cu o situatie similara. Daca da, va rog puteti sa-mi spuneti cum ati procedat. Va multumesc!
Buna ziua,
Am aceeasi situatie in prezent, ati reusit sa aflati ceva intre timp? Vad ca este tare alambicata treaba aceasta, iar unele municipii aloca drept de folosinta usor, iar altele deloc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate lege sau abrogare Neagu_Mirela Neagu_Mirela Buna ziua, As dori sa stiu daca Legea 231/2018 mai este in vigoare sau a fost abrogata, respectiv: Legea fondului funciar nr. 18/1991, republicată în ... (vezi toată discuția)
Ordinul prefectului pentru terenul inchiriat mariustigan mariustigan unchii mei au cumparat in 2009 o cladire si terenul aferent cladirii, avand pana atunci contract de inchiriere pentru cladire, teren aferent casei si gradina ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune RAD  EMIL RAD EMIL care sunt conditiile de indeplinit si ce proceduri se vor urma ptr uzucapiune in cazul folosirii unui teren intravilan in proprietate privata donat verbal in ... (vezi toată discuția)