avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am cumparat un spatiu comercial la parterul unui bloc, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am cumparat un spatiu comercial la parterul unui bloc, de la ...

Am cumparat un spatiu comercial la parterul unui bloc, de la cooperativa mestesugareasca. Mi s-au solicitat mai multe acte pentru ordinul prefectului pentru atribuirea in proprietate a terenului aferent (de sub bloc).Deoarece, nu pot fi emise 2 dintre actele cerute --plan de delimitare si adeverinta potrivit careia imobilul este inscris in registrul agricol-- (nu se fac pentru spatii comerciale aflate la bloc) raspunsul de la prfectura a fost ca ,,nu se incadreaza in dispozitiile articolului 36 din legea 18/1991 " si ca ,,nu exista prevederi pentru atribuirea in proprietate a terenului aferent spatiului". Ce pot sa fac in aceasta situatie? I
Ultima modificare: Miercuri, 10 Martie 2021
Mihaela Sofroniei, utilizator
Cel mai recent răspuns: PTSIMONA , utilizator 13:10, 14 Iunie 2024
Ati rezolvat aceasta problema? Si eu ma confrunt cu o situatie similara. Daca da, va rog puteti sa-mi spuneti cum ati procedat. Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate lege sau abrogare Neagu_Mirela Neagu_Mirela Buna ziua, As dori sa stiu daca Legea 231/2018 mai este in vigoare sau a fost abrogata, respectiv: Legea fondului funciar nr. 18/1991, republicată în ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face pt punerea in proprietate a unui teren? geyes36 geyes36 Buna, parintii mei se confrunta cu o problema destul de complicata, careia nu-i pot da de capat, si anume: in 1974 au cumparat o casa si terenul aferant ... (vezi toată discuția)
Dreptul de proprietate al unui lot in folosinta wdy77 wdy77 Salut! am si eu o nelamurire..bunica mea are un teren care figureaza ca lot in folosinta..care sunt procedeele de al trece in drept de proprietate? ideea este ... (vezi toată discuția)