Am cumparat un spatiu comercial la parterul unui bloc, de la cooperativa mestesugareasca. Mi s-au solicitat mai multe acte pentru ordinul prefectului pentru atribuirea in proprietate a terenului aferent (de sub bloc).Deoarece, nu pot fi emise 2 dintre actele cerute --plan de delimitare si adeverinta potrivit careia imobilul este inscris in registrul agricol-- (nu se fac pentru spatii comerciale aflate la bloc) raspunsul de la prfectura a fost ca ,,nu se incadreaza in dispozitiile articolului 36 din legea 18/1991 " si ca ,,nu exista prevederi pentru atribuirea in proprietate a terenului aferent spatiului". Ce pot sa fac in aceasta situatie? I
Buna ziua,
Am aceeasi situatie in prezent, ati reusit sa aflati ceva intre timp? Vad ca este tare alambicata treaba aceasta, iar unele municipii aloca drept de folosinta usor, iar altele deloc.
Uzucapiune
RAD EMIL
care sunt conditiile de indeplinit si ce proceduri se vor urma ptr uzucapiune in cazul folosirii unui teren intravilan in proprietate privata donat verbal in ... (vezi toată discuția)