avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua. Am cumparat acum o săptămână o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua. Am cumparat acum o săptămână o mașină în ...

Bună ziua. Am cu. Parat acum o săptămână o mașină în care am fost înșelat. Mașina a fost lovita și fostul proprietar nu recunoște ca el a lovit-o. Și-a schimbat Nr de telefon și nu pot da de el. În cest caz az dori sa îl dau în judecata pentru înșelăciune. Ce trebuie sa fac și ce trebuie sa știu.
Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:40, 11 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dv de unde stiti ca vanzatorul a lovit masina??
Daca intentionati sa recuperati c/v suma ,formulati actiune la judecatoria teritoriala
Daca nu stapaniti legislatia,puteti apela la serviciile unei persoane specializate,care sa va redacteze actiunea,eventual sa va reprezinte si sa va apere interesele in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina furata din italia marinescu112233 marinescu112233 Buna ziua,am achizitionat de la un cetatean roman o masina adusa din italia care ulterior sa dovedit furata,masina a fost restituita cetateanului italian si eu ... (vezi toată discuția)
Cum pot da statul roman in judecata? aba1011 aba1011 Buna ziua.Dupa ce se va hotara din nou soarta mamelor aflate in cresterea copilului intentionez sa actionez statul romana in judecata.Imi puteti spune cum ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal lalex lalex Buna ziua! Imi puteti spune ce acte trebuie sa depun la judecatorie daca doresc sa contest un PV? Trebuie sa relatez cele intamplate din punctul meu de ... (vezi toată discuția)