Buna ziua!
Imi puteti spune ce acte trebuie sa depun la judecatorie daca doresc sa contest un PV?
Trebuie sa relatez cele intamplate din punctul meu de vedere?sau se depun ulterior?
Termenul in care se depune contestatia este de 15 zile?
Va multumesc!
Daca apreciati util si necesar,aveti dreptul legal sa formulati plangere contraventionala impotriva PV,in termen de 15 zile de la comunicarea acestuia,la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
Daca nu stapaniti procedura,pentru temeinica dv reprezentare si aparare a intereselor,
adresati-va unei persoane specializate care dupa ce analizeaza continutul PV poate sa redacteze plangerea ,eventual sa va reprezinte si sa va apere interesele in instanta
Ma interesa daca acum la inceput sa trimit si versiunea mea,sau dupa un timp ce primesc raspuns,stiam ceva de o scrisoare de intampinare.Lucrul acesta nu il stapanesc.
Contestare amenda
niki22
am primit PV si amenda prin posta si vreau sa contest si as dori sa stiu ce trebuie sa fac
in primul rand PV a fost facut in lipsa mea si agentul a gresit nr ... (vezi toată discuția)