avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Cum pot da statul roman in judecata?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Cum pot da statul roman in judecata?

Buna ziua.Dupa ce se va hotara din nou soarta mamelor aflate in cresterea copilului intentionez sa actionez statul romana in judecata.Imi puteti spune cum anume trebuie sa procedez pentru ca nu am calcat in viata mea intr-o sala de judecata sau sa stau de vorba cu un avocat,sau orice altceva ce tine de acest aspect.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:04, 2 Decembrie 2010
Avand in vedere ca recunoasteti ca nu stapaniti procedura,in momentul in care legislatia care va suscita interesul va fi in vigoare,puteti contacta persoana specializata ,care eventual sa va redacteze actiunea,sa va reprezinte si sa va apere interesele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am cumparat acum o săptămână o mașină în ... Acso Acso Bună ziua. Am cu. Parat acum o săptămână o mașină în care am fost înșelat. Mașina a fost lovita și fostul proprietar nu recunoște ca el a ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate greșit Lazar_s Lazar_s Titlu de proprietate greșit Buna ziua. As dori niste informații în acest caz. Exista un titlu de proprietate pe o padure emis de ocol silvic și ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal lalex lalex Buna ziua! Imi puteti spune ce acte trebuie sa depun la judecatorie daca doresc sa contest un PV? Trebuie sa relatez cele intamplate din punctul meu de ... (vezi toată discuția)